Poster voor DC’s Doom Patrol seizoen 2

HBO Max heeft de poster onthuld voor DC‘s Doom Patrol seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. Het nieuwe seizoen zal vanaf 25 juni te zien zijn.

Doom Patrol seizoen 2

Gedeeltelijk een ondersteuningsgroep, deels een superhelden team; de Doom Patrol is een groep freaks met superkrachten die vechten voor een wereld die niets met hen te maken wil hebben. De serie begint na de gebeurtenissen van Titans, en vindt de terughoudende helden op een plek die ze nooit hadden verwacht, door niemand anders dan Cyborg bij elkaar geroepen, die naar hen komt met een missie. Deze bevat een waarschuwing die moeilijk is negeren: hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Doom Patrol heeft hoofdrollen voor Joivan Wade als Victor Stone / Cyborg, Brendan Fraser als Robotman, Matt Bomer als Negative Man, Timothy Dalton als Niles Caulder / The Chief, April Bowlby als Elasti-Woman, Diane Guerrero als Crazy Jane en Alan Tudyk als Mr. Nobody.

De Doom Patrol personages verschenen eerder in de vijfde aflevering van Greg Berlanti’s DC Universe Titans. De serie wordt geschreven door Jeremy Carver van Supernatural en wordt uitvoerend geproduceerd door Berlanti, Geoff Johns, Jeremy Carver en Sarah Schechter. DC Universe heeft onlangs aangekondigd dat een andere live-action-serie, Swamp Thing, wordt ontwikkeld voor de digitale dienst. De serie wordt uitgevoerd door James Wan (The Conjuring universe, Saw franchise, The Tommyknockers).