Poster voor de film Silverstar met Britt Dekker

Dutch Filmworks heeft de poster vrijgegeven voor de film Silverstar! De nieuwe paardenfilm naar een idee van en met Britt Dekker. Vanaf 15 december is deze te zien in de bioscoop!

Silverstar film

Film Silverstar

Een aantal jaar naar haar overwinning met Whitestar runt Megan een manege. Whitestars dochter, het jonge paard Silverstar, rent van schrik weg tijdens een brand en wordt gevonden door Esmee. De twee ontwikkelen al gauw een band. Ondertussen krijgt Megan hulp aangeboden van Carina, maar is zij wel te vertrouwen?

De film wordt geregisseerd door Diede in ‘t Veld (Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn, Spangas op Survival) en het scenario is in handen van Michiel Peereboom.

De hoofdrollen worden gespeeld door Britt Dekker, Juvat Westendorp, Wendy Ruijfrok, Eliyha Altena, Bo Maerten, Anneke Blok, Noah de Nooij, Bart Klever en Matt Harnacke.

Silverstar draait vanaf 15 december in de bioscoop!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter