Poster voor de Pathé Thuis Original-film Suriname

In februari 2020 gaat de eerste Pathé Thuis Original in première. De film Suriname is eerst te zien in Pathé-bioscopen en vervolgens exclusief beschikbaar via de Nederlandse streamingdienst Pathé Thuis. De film is een meeslepend verhaal over de gevolgen van machtsblokken, corruptie en grote ego’s. Bekijk hieronder de nieuwe poster voor Suriname.

Suriname

Wanneer Righter besluit zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap in Suriname, wordt hij geconfronteerd met zijn criminele verleden. Met zowel justitie als het criminele circuit die Righter op de hielen zitten, leidt de strijd om de macht tot een psychologisch schaakspel waarin de spanning alleen maar toeneemt. Suriname is een meeslepend verhaal over de gevolgen van machtsblokken, corruptie en grote ego’s.

De film Suriname is al veel besproken. Dit heeft te maken met actrice Imanuelle Grives die hierin te zien zou zijn maar toen werd opgepakt wegens drugsbezit. Rollen in de film zijn er voor Fajah Lourens, Liza Sips, Rodney Lam, Josylvio, Jetty Mathurin, Fernando Halman, Cyriel Guds, Winonah de Jong, Rosita Dameri.

De film is een remake van de gelijknamige film uit 2011 en wordt geregisseerd door Danny Leysner, die hiermee zijn filmdebuut maakt.

Vanaf 20 februari is de film te zien.