Poster voor Disney Plus animatiefilm Het Leven van een Loser

Nieuwe school. Oude kaas. Stream het gloednieuwe geanimeerde avontuur Het Leven van een Loser (originele titel Diary of a Wimpy Kid) vanaf 3 december op Disney Plus.  

Eind vorig jaar werd aangekondigd dat er in 2021 een nieuwe Diary of a Wimpy Kid-animatiefilm naar Disney+ zou komen, en vandaag heeft de streamer de eerste teaserposter voor de aankomende film uitgebracht. De poster geeft een fragment weer van de stijl van humor die we van deze film kunnen verwachten. Bekijk de poster hieronder.

Het Leven van een Loser

Het Leven van een Loser

Gebaseerd op de boekenreeks van auteur Jeff Kinney, vertelt Het Leven van een Loser het verhaal van Greg Heffley, een magere jongen op de middelbare school met een onbeperkte ambitie om beroemd te worden als hij ouder is en een overactieve fantasie. In tegenstelling tot Greg gaat zijn beste vriend Rowley gewoon door het leven zonder enige ontberingen en lijkt hij succesvol te zijn zonder al te veel moeite. In het boek krijgen we een first-person perspectief in Gregs hilarisch veelbewogen leven en zijn out-of-the-box gedachten en ideeën. Na verloop van tijd leert onze kleine hoofdpersoon zijn echte vrienden waarderen en de voldoening om het goede te doen.

De animatiefilm wordt geregisseerd door Futurama-regisseur Swinton Scott en geschreven en geproduceerd door Kinney zelf. De stemmencast bestaat uit Brady Noon, Ethan Childress en Chris Diamantopoulos. Met betrekking tot deze nieuwe animatiefilm had Kinney de volgende woorden:

“This film feels like the book come to life, and it’s exciting to see Greg Heffley and his family and friends in their fully-animated glory. It is the Wimpy World in a way no one has seen before. Working on this movie, I feel like we have been sitting on a wonderful secret. I can’t wait to finally share it with the world!”

Meerdere live-action films van de Diary of a Wimpy Kid serie zijn al beschikbaar op Disney+. Diary of a Wimpy Kid is een Amerikaanse komische jeugdfilm uit 2010 van Thor Freudenthal met in de hoofdrollen onder meer Zachary Gordon, Robert Capron en Chloë Grace Moretz. Het is de verfilming van Jeff Kinneys gelijknamige boek Het leven van een loser. Het is de eerste film van de filmreeks.

Deze nieuwe geanimeerde versie van Het Leven van een Loser gaat 3 december in première op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter