Poster voor Disney Plus film Prom Pact

Disney Plus heeft de poster vrijgegeven voor de aankomende komedie-romance film Prom Pact. De film speelt zich af te midden van de stress van het schoolbal seizoen. Het zal in het voorjaar van 2023 in première gaan op Disney Plus.

Prom Pact

Prom Pact

In de romantische tienerkomedie is het het hoogtepunt van het school prom seizoen, en middelbare school senior Mandy Yang (Lee) en haar beste vriend en collega-buitenstaander Ben (Manheim) worden omringd door over-the-top jaren 80-thema-promposals. Mandy houdt haar ogen echter gericht op een ander doel: haar levenslange droom om naar Harvard te gaan. Als ze erachter komt dat ze op de wachtlijst staat, is ze vastbesloten om alles te doen wat ze kan om geaccepteerd te worden, zelfs als dat betekent dat ze om hulp moet vragen van de persoon die ze verafschuwt: de populaire all-star jock Graham Lansing (Draper), wiens vader een machtige senator en Harvard-alumni is. Zodra Mandy Grahams bijlesdocent wordt, begint ze te beseffen dat er meer in hem schuilt dan ze dacht en misschien wel meer in het leven is dan Harvard.

De hoofdrollen worden gespeeld door Peyton Elizabeth Lee, Milo Manheim, Margaret Cho, Blake Draper, Monique Green, Arica Himmel, Jason Sakaki, David S. Jung.

De film is geregisseerd door Anya Adams op basis van een scenario door Anthony Lombardo.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter