Poster voor Netflix film The Devil All the Time met Tom Holland

Netflix heeft een nieuwe poster vrijgegeven van The Devil All the Time met daarop de cast, waaronder Tom Holland in de aankomende drama-thriller. Je kunt de poster hieronder bekijken!

The Devil All the Time

The Devil All the Time

De film The Devil All the Time is gebaseerd op de roman van Donald Ray Pollock uit 2011. Het speelt zich af op het platteland van Zuid-Ohio in een stadje genaamd Knockemstiff in de loop van twee decennia en rondom een ​​cast van duistere en bizarre personages, waaronder een seriemoordend stel, een prediker en een corrupte sheriff.

In Knockemstiff en het aangrenzende achterland komen sinistere personages – een onheilige predikant (Robert Pattinson), een verwrongen stel (Jason Clarke en Riley Keough) en een corrupte sheriff (Sebastian Stan) – samen rond de jonge Arvin Russell (Tom Holland) terwijl hij vecht tegen de kwade krachten die hem en zijn gezin bedreigen. De film speelt zich af tussen de Tweede Wereldoorlog en de oorlog in Vietnam en geeft een verleidelijk en gruwelijk landschap weer waarin de rechtvaardigen tegenover de corrupten staan.

In de hoofdrollen zien we Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgard, Sebastian Stan, Riley Keough, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Eliza Scanlen en Haley Bennett.

The Devil All the Time is geregisseerd door Antonio Campos, die ook samen met Paulo Campos de bewerking schreef. Het wordt geproduceerd door Randall Poster (Destroyer), Riva Marker (Wildlife) en Jake Gyllenhaal via hun Ninestories Production en markeert de tweede samenwerking van Gyllenhaal met Netflix na de horror-thriller Velvet Buzzsaw.

De film verschijnt op 16 september op de streamingdienst.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op FacebookInstagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram