Poster voor Netflix’s Extraction met Chris Hemsworth

Er is een nieuwe poster verschenen voor Extraction, de aankomende Russo Brothers-geproduceerde actiethrillerfilm met MCU-ster Chris Hemsworth als onverschrokken huurling Tyler Rake. De film is geregisseerd door Atomic Blonde stuntcoördinator Sam Hargrave en verschijnt op 24 april op Netflix. Je kunt de poster hieronder bekijken.

Extraction

Extraction (voorheen getiteld Dhaka) vindt plaats in een onderwereld van wapenhandelaars en volgt een jongen die de pion wordt in een oorlog tussen beruchte drugsbaronnen. Nadat hij is gevangengenomen door ontvoerders in een van ‘s werelds meest ondoordringbare steden, wenkt zijn redding de ongeëvenaarde vaardigheid van een huursoldaat genaamd Tyler Rake. Maar Rake is een gebroken man die niets te verliezen heeft, met een doodswens die een toch al dodelijke missie bijna onmogelijk maakt.

De cast bestaat uit Chris Hemsworth (Thor: Ragnarok), David Harbor (Stranger Things, Black Widow), Derek Luke (13 Reasons Why), Fay Masterson (Vice), Golshifteh Farahani (Paterson) en nieuwkomer Rudhraksh Jaiswal. De film wordt geproduceerd door Netflix. Joe Russo heeft het script geschreven terwijl Sam Hargrave, bekend van zijn stuntwerk in meerdere MCU-films en kleine rollen in actiefilms zoals Atomic Blonde, zijn regiedebuut maakt met de film.

Extraction wordt geproduceerd door Avengers: Endgame-regisseurs Anthony en Joe Russo via hun AGBO-banner samen met Hemsworth, Mike Larocca en Eric Gitter.