Poster voor Netflix’s Private Life van cartoonist Chris Ware

Netflix heeft de officiële poster onthuld voor het komende komedie-drama Private Life, met Academy Award-genomineerde Paul Giamatti (Cinderella Man, Billions, Jungle Cruise), Emmy-genomineerde Kathryn Hahn (Transparent, Bad Moms, I Love Dick) en Kayli Carter (Charlie Says, Godless, Rings). Bekijk de poster van cartoonist Chris Ware hieronder!

Private Life

De nieuwe film van de Academy Award genomineerde filmmaker Tamara Jenkins (The Savages, Slums of Beverly Hills) is het verbluffend grappige en ontroerende verhaal van Richard (Paul Giamatti) en Rachel (Kathryn Hahn), een stelletje in de greep van onvruchtbaarheid die proberen hun huwelijk te onderhouden terwijl ze dieper en dieper afdalen in de wereld van geassisteerde voortplanting en binnenlandse adoptie. Na de emotionele en economische omwenteling van in-vitrofertilisatie, zijn ze aan het einde van hun kunnen. Maar wanneer Sadie (nieuwkomer Kayli Carter), een recent college afhaker, opnieuw in hun leven komt, beginnen de dingen positiever te lijken.

Private Life heeft tevens rollen voor Molly Shannon, Emily Robinson en Siobhan Fallon Hogan. De film is vanaf 5 oktober 208 te zien op Netflix.