Poster voor supernatural dramaserie Nancy Drew

The CW heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor Nancy Drew, een supernatural crime drama gebaseerd op het populaire literaire karakter. Met Kennedy McMann in de hoofdrol als de titulaire tienerdetective. Bekijk de poster hieronder.

Nancy Drew

 

Nancy Drew (Kennedy McMann) is een briljante tiener-detective wiens zelfgevoel afkomstig was van het oplossen van mysteries in haar woonplaats Horseshoe Bay, Maine – totdat de vroegtijdige dood van haar moeder de universiteitsplannen van Nancy ontspoorde. Verwoest door het overlijden van haar moeder, stopt Nancy met het oplossen van misdaden en telt ze de dagen af totdat ze opnieuw kan aanmelden aan de universiteit. Maar wanneer een socialite wordt vermoord, is Nancy zelf een hoofdverdachte in de misdaad, samen met een groep van andere tieners die ter plaatse aanwezig zijn: Nancy’s aartsvijand van de middelbare school, George Fan (Leah Lewis); een rijk meisje met een mysterieus verleden, Bess Marvin (Maddison Jaizani); het geheime vriendje van Nancy, Ned “Nick” Nickerson (Tunji Kasim) en Ace (Alex Saxon). De vijf van hen moeten samenwerken om hun eigen naam te zuiveren, terwijl ze nog meer mysteries tegenkomen.

Andere rollen zijn er voor Scott Wolf, Alvina August, Leah Lewis, Tunji Kasim, Alvina August, Maddison Jaizani en Alex Saxon. Nancy Drew gaat dit najaar in première op The CW.