Poster voor Texas Chainsaw Massacre reboot

Er is een nieuwe website verschenen voor Legendary Entertainment’s aankomende Texas Chainsaw Massacre reboot, waar een poster onthuld is voor de film. De poster is hieronder te bekijken.

Texas Chainsaw Massacre reboot

Texas Chainsaw Massacre reboot

De horror reboot is gebaseerd op Tobe Hooper‘s iconische film Texas Chainsaw Massacre uit 1974. De regie is in handen van David Blue Garcia (Tejano) en het scenario is afkomstig van Chris Thomas Devlin.

Texas Chainsaw Massacre reboot wordt geproduceerd door Fede Alvarez, die eerder Don’t Breathe en Evil Dead regisseerde, samen met Rodolfo Sayagues via Bad Hombre-banner. Plotdetails voor de rebootfilm worden nog steeds verborgen gehouden.

De Texas Chain Saw Massacre-franchise draait om Leatherface en zijn familie, die onschuldige bezoekers terroriseren die hun land op het geïsoleerde platteland van Texas betreden. De originele film werd geregisseerd door Tobe Hooper (Poltergeist) en uitgebracht in 1974. De franchise heeft momenteel in totaal acht films, waarvan de meest recente verscheen in 2017, simpelweg getiteld Leatherface. Met castleden als Matthew McConaughey, Renee Zellweger, Viggo Mortensen en Dennis Hopper, heeft de filmserie wereldwijd meer dan $235 miljoen opgebracht.

Legendary heeft eerder ervaring gehad met het produceren en opnieuw uitvinden van films op basis van horrorklassiekers zoals Godzilla en King Kong, die nu deel uitmaken van hetzelfde Monster-verse.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter