Poster voor The CW serie Gotham Knights

The CW heeft de poster vrijgegeven voor de komende Gotham Knights serie, waarin vijf van de hoofdpersonages worden belicht.

De nieuwe poster laat niet al te veel zien, maar laat wel de hoofdcast van personages zien die door een donker steegje lopen opeen regenachtige nacht in Gotham City. Naast de nieuwe poster is er een bijgewerkte synopsis voor de serie uitgebracht, waarin ook wordt beschreven wat fans van het nieuwe drama kunnen verwachten. Bekijk hieronder de nieuwe poster voor The CW’s Gotham Knights.

Gotham Knights

Gotham Knights

Het drama speelt zich af in de nasleep van de moord op Bruce Wayne. Zijn opstandige geadopteerde zoon smeedt een onwaarschijnlijke alliantie met de kinderen van Batmans vijanden wanneer ze allemaal worden beschuldigd van het doden van de Caped Crusader. En als de meest gezochte criminelen van de stad, moet deze bende buitenbeentjes vechten om hun namen te zuiveren. Maar zonder een Dark Knight om Gotham te beschermen, wordt de stad gevaarlijker dan ooit. Hoop komt echter uit de meest onverwachte hoek, aangezien dit team van niet-overeenkomende voortvluchtigen de volgende generatie redders zal worden, bekend als de Gotham Knights.

Gotham Knights zal de nakomelingen van verschillende van Batmans grootste vijanden samenbrengen als een misdaadbestrijdende kracht die opereert in een stad zonder zijn grootste beschermer. De cast bestaat uit Fallon Smythe als Bluebird, Tyler DiChiara als haar broer Cullen Row, Olivia Rose Keegan als Duela Dent, Navia Robinson als Carrie Kelley, Oscar Morgan als Turner Hayes, Misha Collins als Harvey Dent en Anna Lore als Stephanie Brown.

Gotham Knights zal in 2023 in première gaan.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter