Poster voor The Flash seizoen 6

The CW heeft de poster vrijgegeven voor The Flash seizoen 6. Deze kun je hieronder bekijken.

The Flash seizoen 6

Ramamurthy heeft zich bij seizoen zes aangemeld als Dr. Ramsey Rosso, een briljante arts met een geniaal intellect, en ‘s werelds toonaangevende expert op het gebied van hematologische oncologie. Rosso is een voormalige collega van S.T.A.R. Labs’ Caitlin Snow (Danielle Panabaker) en wekt hun vriendschap weer op nadat ze zijn herenigd door een onverwachte gebeurtenis. Maar hun langdurige band wordt snel verbrijzeld als de wens van de dokter om de natuurwetten te trotseren, hem op een donker pad brengt. Rosso transformeert van een oude vriend in de meest huiveringwekkende slechterik die Team Flash ooit heeft gezien: het monsterlijke Bloodwork.

The Flash heeft hoofdrollen voor Grant Gustin als Barry Allen/The Flash, Candice Patton als Iris West, Danielle Panabaker als Caitlin Snow, Carlos Valdes als Cisco Ramo, Hartley Sawyer als Ralph Dibny, Tom Cavanagh als Dr. Harrison Wells en Jesse L. Martin als Detective Joe West. Heroes acteur Sendhil Ramamurthy is dit seizoen te zien in de terugkerende rol van DC-schurk Bloodwork.

De reeks is gebaseerd op de DC-personages en wordt uitgevoerd door Greg Berlanti, Sarah Schechter en Eric Wallace. The Flash wordt geproduceerd door Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television.

The Flash komt terug op dinsdag 8 oktober op The CW.