Poster voor The Flash seizoen 8

Voorafgaand aan de terugkeer van The Flash seizoen 8 is er een nieuwe poster uitgebracht van The CW serie waarop Grant Gustin als The Flash te zien is.

De nieuwste poster toont Gustin in zijn iconische pak met een grote bliksemschicht achter hem. Seizoen 8 van The Flash ging in première in november 2021 en er werden vijf afleveringen uitgezonden voordat het halverwege het seizoen stopte. De overige afleveringen worden uitgezonden vanaf woensdag 9 maart 2022.

The Flash seizoen 8

The Flash seizoen 8

Een krachtige buitenaardse dreiging arriveert onder mysterieuze omstandigheden op aarde en Barry (Grant Gustin), Iris (Candice Patton) en de rest van Team Flash worden tot het uiterste gedreven in een wanhopige strijd om de wereld te redden. Maar nu de tijd dringt en het lot van de mensheid op het spel staat, zullen Flash en zijn metgezellen ook de hulp in moeten roepen van enkele oude vrienden als de krachten van het goede willen zegevieren.

In The Flash serie zijn er momenteel rollen voor Grant Gustin als Barry Allen/The Flash, Candice Patton als Iris West, Danielle Panabaker als Caitlin Snow, Danielle Nicolet als Cecile Horton en Jesse L. Martin als rechercheur Joe West. Brandon Routh, Cress Williams, Kat McNamara en Osric Chau keren officieel terug naar de Arrowverse en zullen respectievelijk hun rollen hernemen als The Atom, Black Lightning, Mia Queen en Ryan Choi. Ze worden vergezeld door Supergirl-actrice Chyler Leigh als Sentinel en Batwoman-ster Javicia Leslie als Ryan Wilder, wat haar eerste interactie is met andere Arrowverse-helden sinds ze in 2021 bij de serie kwam. Het ziet ook de terugkeer van schurken Eobard Thawne/Reverse-Flash en Damien Darhk, respectievelijk gespeeld door Tom Cavanagh en Neal McDonough.

De reeks is gebaseerd op de DC-personages en wordt uitgevoerd door Greg Berlanti, Sarah Schechter en Eric Wallace. The Flash wordt geproduceerd door Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television.

The Flash seizoen 8 keert op 9 maart 2022 terug op The CW.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter