Poster voor The Walking Dead seizoen 10

AMC heeft de poster vrijgegeven voor The Walking Dead seizoen 10 als onderdeel van hun 10 weken van onthullingen voorafgaand aan de seizoenspremière op zondag 6 oktober. Bekijk de poster met Daryl, Michonne en Carol hieronder!

The Walking Dead seizoen 10

Het is nu lente, een paar maanden na het einde van seizoen 9, toen onze groep overlevenden het aandurfde om naar Whisperer-gebied te trekken tijdens de strenge winter. De verzamelde gemeenschappen hebben nog steeds te maken met de na-effecten van Alpha’s gruwelijke machtsvertoning, terwijl ze zich organiseren in een militie-achtige strijdkracht en zich voorbereiden op een onvermijdelijke strijd.

Maar de Whisperers vormen een bedreiging die ze nog nooit hebben meegemaakt. Gesteund door een enorme horde van doden is het schijnbaar een gevecht dat ze niet kunnen winnen. De angst die het veroorzaakt zal de gemeenschappen besmetten en aanleiding geven tot paranoia, propaganda, geheime agenda’s en gevechten die hen als individuen en als samenleving zullen testen.

The Walking Dead is gebaseerd op de comic boek-serie geschreven door Robert Kirkman en uitgegeven door Image Comics. The Walking Dead vertelt het verhaal van de maanden en jaren die volgen op een zombie-apocalyps, en volgt een groep overlevenden, geleid door politie-officier Rick Grimes, die op reis gaat op zoek naar een veilig thuis.

De serie heeft rollen voor Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross MarquandKhary Payton, Jeffrey Dean Morgan, Ryan HurstSamantha MortonCallan McAuliffeAvi NashEleanor MatsuuraCooper AndrewsNadia HilkerCailey Fleming, Cassady McClincyLauren Ridloff, Thora Birch en Kevin Carol.