Poster voor Zombieland: Double Tap

Kort voor het debuut van de trailer voor het langverwachte vervolg op de horror komedie hit 2009, heeft Sony Pictures een nieuw poster vrijgegeven voor Zombieland: Double Tap! Deze kun je hieronder bekijken.

Zombieland: Double Tap

De film bevat de terugkeer van acteurs Woody Harrelson (Solo: A Star Wars Story), Jesse Eisenberg (Now You See Me), Emma Stone (La La Land) en Abigail Breslin (Scream Queens). Daarnaast zijn er rollen voor Thomas Middleditch (Silicon Valley), Zoey Deutch (Flower), Rosario Dawson (Jane the Virgin) en Luke Wilson (Old School).

Zombieland 2: Double Tapwordt geregisseerd door Ruben Fleischer op basis van een scenario door Rhett Reese en Paul Wernick.

Het origineel volgde vier vreemden die ten midden van een zombie-apocalyps samenkomen en na een ruwe start samen met elkaar een hechte groep vormen. Harrelson speelde de gewelddadige cowboy Tallahassee, Eisenberg speelde geeky Columbus, en Stone en Breslin zagen we als de geslepen zussen Wichita en Little Rock.

Zombieland kwam uit in 2009 en werd al snel een van de meest spraakmakende en geprezen hits uit het zombie-genre. De film was ook een commerciële hit en wist meer dan $100 miljoen wereldwijd op te halen op een budget van $24 miljoen.

De sequel gaat op 11 oktober 2019 in première.