DC serie Powerless na één seizoen geannuleerd

NBC heeft officieel laten weten dat het voorbij is voor de DC Comics serie Powerless. Recent besloot de zender de laatste drie afleveringen van het eerste seizoen niet meer uit te zenden. Producent Justin Halpern vroeg zijn zoontje een statement te geven op de beslissing van NBC. Hij plaatste op Twitter:

Powerless serie

In Powerless ontmoeten we Emily Locke (Vanessa Hudgens). Ze krijgt haar droombaan als directeur R&D bij Wayne Security in Charm City. In deze stad wonen superhelden, villains en burgers die klaar zijn met de voortdurende chaos en verwoesting die wordt veroorzaakt door het continue gevecht. Met veel vertrouwen en ideeën komt Emily erachter dat haar ambitie veel hoger ligt dan die van haar collega’s en haar baas. Ze wil er alles aan doen om aan te tonen dat je geen superkrachten nodig hebt om een held te zijn.

De reeks is ontwikkelt door Ben Queen en eis en sitcom die zich afspeelde in de wereld van het DC Universe.

Naast Hudgens waren er ook rollen voor Alan Tudyk, Danny Pudi, Ron Funches en Christina Kirk.

Powerless is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. De serie ging in première op 2 februari 2017.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter