Première | Molly’s Game met Jessica Chastain (DAFR)

Molly’s Game: een waargebeurd verhaal over de memoires van poker queen Molly Bloom. De Golden Globe genomineerde Jessica Chastain kwam naar Amsterdam voor de Nederlandse première van Aaron Sorkins filmdebuut. Filmhoek.nl was daarbij om haar te interviewen.

Molly’s Game is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Molly Bloom die zich van van professionele skiester opklom naar high class pokerhostess.

Wanneer de voormalig professionele skiester Molly Bloom gedwongen wordt te stoppen met sporten, rolt ze de mysterieuze gokwereld in. In deze wereld waar geld en macht de hoofdrol spelen, organiseert Molly door slim ondernemen binnen no-time haar eigen games waarbij Hollywoodsterren, beruchte CEO’s en advocaten aanschuiven. Haar gelukkige hand, beruchte Viper Room en de miljoenen die over haar tafel gaan, leveren haar de titel ‘the poker princess’ op. Dan verspeelt een zakenman 4 miljoen bedrijfsgeld aan haar tafel en komen met Molly’s getuigenis ook de details over haar pokerwedstrijden op straat te liggen.

Molly’s Game is het regiedebuut van Oscar®winnaar Aaron Sorkin en is vanaf dinsdag 26 december in de Nederlandse bioscopen te zien. De film is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Molly Bloom. De hoofdrollen worden vertolkt door Jessica Chastain, Idris Elba en Michael Cera. Molly’s Game is een productie van The Mark Gordon Company die de rechten van de film heeft overgekocht. Aaron Sorkin heeft het script geregisseerd in dienst van Sony Pictures Entertainment.

FILMHOEK.NL presenteert DUTCH ANGLE FILM JOURNAL
Een YOUNG GUNS MEDIA productie
Gepresenteerd door: Sandro Algra
Montage: Sandro Algra
Uitvoerend producent: Glenn Abbink
Locatie: Pathé Tushinski, Amsterdam
Datum: 12-12-2017

Interviews:
Jessica Chastain