Premièredatum voor horrorfilm M3GAN met Allison Williams

Universal Pictures zal op vrijdag 13 januari 2023 de horrorthriller M3GAN van Atomic Monster en Blumhouse uitbrengen, met in de hoofdrol Allison Williams (Get Out, Girls).

M3GAN

M3GAN ziet in de hoofdrol Allison Williams als Gemma, een briljante roboticus bij een speelgoedbedrijf die kunstmatige intelligentie gebruikt om M3GAN te ontwikkelen, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de beste metgezel van een kind en de beste bondgenoot van een ouder te zijn. Nadat Gemma onverwacht de voogdij over haar verweesde nichtje heeft gekregen, roept ze de hulp in van het M3GAN prototype – een beslissing die onvoorstelbare gevolgen heeft.

In de film zijn er ook rollen voor Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Crazy Rich Asians). M3GAN wordt geregisseerd door Gerard Johnstone (Housebound) met een script van Akela Cooper (Malignant, The Nun 2), gebaseerd op een verhaal van horrormeester James Wan (de franchises Malignant, Saw, Insidious en The Conjuring).

Jason Blum (Halloween, The Invisible Man) en James Wan produceerden de thriller. Michael Clear en Judson Scott zijn executive producers voor Wan’s Atomic Monster. Ryan Turek van Blumhouse is een uitvoerend producent. Adam Hendricks en Greg Gilreath zijn uitvoerend producenten van Divide/Conquer. Mark Katchur en Allison Williams zijn ook uitvoerende producenten. Blumhouse en Atomic Monster produceerden de film in samenwerking met Divide/Conquer.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter