Premièredatum voor serie NeXt met John Slattery

Fox heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Next, de aankomende thriller serie met in de hoofdrol Emmy-genomineerde John Slattery (Mad Men, Spotlight). NeXt werd vorig jaar in mei aangekondigd, er werd verwacht dat de serie begin dit jaar al in première zou gaan. Na een paar aanpassingen in het schema, heeft het netwerk de serie verplaatst naar dinsdagavond, volgens Deadline. Next gaat in première op dinsdag 6 oktober. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Serie NeXt

Slattery is te zien als Paul LeBlanc, een briljante maar paranoïde voormalig tech-CEO. Hij voegt zich bij een Homeland Cybersecurity Agent om de eerste kunstmatige intelligentiecrisis ter wereld te stoppen: de opkomst van een malafide AI met de mogelijkheid om zichzelf continu te verbeteren.

Next is een op feiten gebaseerde thriller over de opkomst van een dodelijke, frauduleuze kunstmatige intelligentie die actie combineert met een onderzoek naar hoe technologie ons leven binnendringt en ons transformeert op manieren die we nog niet begrijpen.

De serie heeft ook rollen voor Michael Mosley (Ozark), Jason Butler Harner (Ozark), Eve Harlow (Agents of S.H.I.E.L.D.), Aaron Moten (Mozart in the Jungle), Gerardo Celasco (How to Get Away with Murder), Elizabeth Cappuccino (Jessica Jones) en Evan Whitten (The Resident).

De serie Next is vanaf dinsdag 6 oktober te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter