Prijsvraag Everest – Beëindigd

Vanaf 17 september is Everest in de Nederlandse bioscopen te zien. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Universal Pictures vrijkaarten weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt.

Titel: Everest
Regisseur: Baltasar Kormákur
Scenario: William Nicholson en Simon Beaufoy
Cast: Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson en Jake Gyllenhaal.
Genre: Drama, thriller
Speelduur: 121 minuten
Release: 17 september in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

Verhaal Everest

De indrukwekkende film Everest is gebaseerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van de hoogste berg ter wereld, Everest, te bereiken. De film brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die te maken krijgen met één van de hevigste sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven.

www.everestfilm.nl

Wij mogen enkele vrijkaarten weggeven. Wil jij kans maken? Like dan simpelweg onze Facebook-pagina. Stuur bij laatstgenoemde een privébericht met je gegevens ovv Prijsvraag Everest. Uit alle aanmeldingen zullen de gelukkige winnaars worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 24 september aanstaande.

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.