Prijsvraag Filmhoek.nl 2 jaar!

Filmhoek Banner 2 jaar

Filmhoek.nl is jarig! We bestaan 2 jaar! Sinds de start in 2013 is Filmhoek uitgegroeid tot het meest complete én snelste online filmmagazine voor de nieuwsgierige filmbezoeker.

De afgelopen jaren brachten we jullie dagelijks informatie en nieuws over films. Daarnaast konden jullie bij ons terecht voor recensies en blogs over films. Tevens boden wij een platform voor beginnende schrijvers en organiseerde we prijsvragen.

Bij verjaardagen horen natuurlijk cadeautjes en felicitaties. Voor diegene die ons op de meest originele manier feliciteert hebben we een mooie prijs! Je maakt namelijk kans op de blu-ray van het eerste seizoen van From Dusk Till Dawn. Reacties kunnen jullie achterlaten op onze Facebook-pagina!

3D-BR-From-Dusk-Till-Dawn-the-Seris-S1-2015341017

Geschiedenis
In juni 2012 startte Peter Solvani een Facebook-pagina onder de naam Solvi’s Filmhoek, om zijn liefde voor film te uiten door middel van het recenseren van films. In de maanden die daarop volgden heeft hij samen met Glenn Abbink Filmhoek.nl opgericht. Om dit mogelijk te maken hebben ze zowel de Facebook-pagina als de website onder handen genomen! Door de snelle groei is enkele maanden later Immy Verdonschot aangetrokken om ondersteuning te bieden met het schrijven van recensies en blogs. Na het schrijven van een aantal gastrecensies werden Sandro Algra Barradas, Martijn Pijnenburg, Nico Hoeijmans en Merijn Wierenga toegevoegd aan het vaste team. Tevens werken wij samen met onze Amerikaanse collega Colton Hunt, wie voor ons video-recensies maakt. Vervolgens hebben we Dutch Angle Reviews/Blogs in het leven geroepen, een YouTube-serie waarin Sandro alles over films bespreekt. Daarnaast wisten wij ook een netwerk op te bouwen van meewerkende gastrecensenten.

De redactie van Filmhoek.nl wil iedereen bedanken die ons de afgelopen 2 jaar trouw heeft gevolgd, en dit hopelijk de komende jaren ook nog gaat doen. Tevens willen wij de redactieleden en recensenten bedanken.

Groet van de Filmhoek.nl redactie

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.