Winactie | Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge – Beëindigd

Vanaf deze week draait het nieuwe Pirates-avontuur Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge in de bioscoop. Wij mogen van deze film mooie prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt.

Titel: Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge
Regisseur:
Joachim Rønning en Espen Sandberg
Cast: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Orlando Bloom, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Kevin R. McNally, Golshifteh Farahani, David Weham, Stephen Graham.
Scenario: Jeff Nathanson, Ted Elliott, Stuart Beattie, Jay Wolpert
Genre:
Actie, avontuur
Speelduur: 129 minuten
Te zien: 25 mei in de bioscoop

Verhaal Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

In dit nieuwe avontuur strijdt de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow (Johnny Depp) tegen zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon.

Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

 

We geven een pakket bestaande uit een travel pouch (toilettas) en notebook weg. Wil jij kans maken? Vertel ons dan welke Pirates-film tot op heden je favoriet is! Geef daarnaast onze Facebook-pagina ook een like! Meedoen aan deze actie kan tot 28 mei aanstaande.

Voorwaarden prijsvraag

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.