Prijsvraag | Project T – Beëindigd

Het meeslepende, mysterieuze avontuur Project T is vanaf 21 mei te zien in de bioscopen. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Disney 1 x vrijkaarten voor Project T en de Blu-Ray en een maatje S t-shirt van The Lone Ranger weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt.

Titel: Project T
Regisseur: Brad Bird
Scenario: Damon Lindelof en Brad Bird
Cast: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy, Tim McGraw, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Thomas Robinson
Speelduur: 130 min
Genre: Mystery, Adventure
Te zien vanaf: 21 mei

Verhaal Project T

Disney komt nu met het meeslepende, mysterieuze avontuur Project T van tweevoudig Oscar®-winnaar Brad Bird, met Academy Award®-winnaar George Clooney in de hoofdrol. Voormalig wonderkind Frank (Clooney), getekend door teleurstelling, en Casey (Britt Robertson), een pientere, optimistische tiener die barst van de wetenschappelijke nieuwsgierigheid, delen hetzelfde lot. Samen gaan ze op een gevaarlijke missie om de geheimen te onthullen van een mysterieuze plek die zich in een andere dimensie bevindt, en alleen bekend staat als Tomorrowland. Na wat ze daar moeten doen zal de wereld — en zijzelf — nooit meer hetzelfde zijn.

Wil jij kan maken op 1 x 2 vrijkaarten voor Project T en de Blu-Ray en een maatje S t-shirt van The Lone Ranger? Like dan simpelweg onze Facebook-pagina en stuur daar een privébericht met je gegevens ovv Prijsvraag Project T. Uit alle aanmeldingen zal de gelukkige winnaar worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 4 juni aanstaande.

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.