Prijsvraag | The Red Turtle – Beëindigd

The Red Turtle, de eerste lange animatiefilm van de Nederlander Michael Dudok de Wit, die in 2001 de Oscar voor Beste Korte Animatiefilm won voor Father and Daughter, is vanaf deze week te zien in de bioscoop. Wij mogen van deze film een mooie prijs weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt.

Titel: The Red Turtle (oorspronkelijke titel La Tortue Rouge)
Regisseur:
Michael Dudok de Wit
Scenario: Michael Dudok de Wit, Pascale Ferran
Speelduur: 80 minuten
Genre:
animatie, drama
Te zien: 7 juli 2016

Verhaal The Red Turtle

In The Red Turtle volgen we een man die aanspoelt op onbewoond tropisch eiland en doet wanhopige pogingen daar weg te komen. Maar telkens als hij wil ontsnappen wordt hij tegengehouden door een enorme rode zeeschildpad. De magisch-realistische animatiefilm The Red Turtle is de eerste internationale co-productie van de gerenommeerde Japanse animatiestudio Ghibli (Prinses Mononoke, Spirited Away). Bedacht en gemaakt door de Nederlander Michaël Dudok de Wit, wiens Oscarwinnende Father & Daughter (2000) en grote hit was onder de oprichters van Ghibli.

We geven een pakket met 2 vrijkaarten en drie Ghibli-titels: The Wind Rises, The Tale of the Princess Kayuga en When Marnie Was There weg. Wil jij kans maken? Ga naar onze Facebook-pagina en doe mee! Uit alle aanmeldingen zal de gelukkige winnaar worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 14 juli aanstaande.

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.