Prijsvraag | The Expendables 3 – Beëindigd

Sinds 14 augustus is The Expendables 3 te zien in de bioscoop. Wij mogen in samenwerking met eOne Benelux een DVD-pakketje weggeven met daarin The Expendables en The Expendables 2.

Titel: The Expendables 3
Regisseur: Patrick Hughes
Scenario: Sylvester Stallone, Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt, Dave Callaham
Cast: Sylvester Stallone, Jason Statham, Harrison Ford, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Mel Gibson, Kellan Lutz, Kelsey Grammer
Speelduur: 126 minuten
Genre: Actie
Release: 14 augustus 2014

Verhaal The Expendables 3

The Expendables are back! Naast vertrouwde spierbundels Sylvester Stallone, Jason Statham en Arnold Schwarzenegger schitteren in The Expendables 3 ook actiehelden Harrison Ford, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson en Kellan Lutz. Wederom staat The Expendables garant voor een grote dosis actie en bombastische explosies! The Expendables 3 is een knallend vuurgevecht met alle grote actiehelden van afgelopen decennia.

Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van ‘The Expendables’. Stonebanks is later een meedogenloze wapenhandelaar geworden waardoor Barney hem noodgedwongen heeft moeten doden, tenminste dat dacht hij. Stonebanks, die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.

1002004012314572_1

Wil jij kans maken op een DVD-pakketje met daarin The Expendables en The Expendables 2? Like ons dan op Facebook en stuur daar een privébericht met je gegevens ovv Prijsvraag The Expendables 3?

Uit alle aanmeldingen zal de gelukkige winnaar worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 27 augustus aanstaande.

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.