Prijsvraag The King’s Gardens – Beëindigd

Het romantisch kostuumdrama The King’s Gardens is vanaf 18 juni te zien in de bioscopen. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Lumière 2 x 2 premièrekaarten in aanwezigheid van regisseur Alan Rickman weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt.

Titel: The King’s Gardens
Regisseur: Alan Rickman
Scenario: Jeremy Brock, Alison Deega en Alan Rickman
Cast: Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Stanley Tucci en Alan Rickman
Speelduur: 117 min
Genre: Drama
Te zien vanaf: 18 juni

Verhaal The King’s Gardens

De Franse Zonnekoning Lodewijk XIV (een rol van regisseur Alan Rickman zelf) vraagt de befaamde tuinarchitect André Le Nôtre (Matthias Schoenaerts) om de tuinen van Versailles te ontwerpen. Le Nôtre neemt de nog onbekende hovenier Sabine De Barra (Kate Winslet) in dienst voor de creatie van een prachtige fontein die één van de blikvangers van de tuinen moet worden. Het is een grote gok, maar Le Nôtre volgt zijn intuïtie. Ondanks dat De Barra als vrouw van het platteland door de heersende etiquette een achterstand heeft aan het hof, vecht ze zich een weg naar boven. Door de intensieve samenwerking aan hun gedeelde passie, groeien ook de aantrekkingskracht en de liefde tussen deze sterke vrouw en haar werkgever.

De Engelse film- en theateracteur Alan Rickman gaf gestalte aan Hans Grüber in Die Hard, Professor Severus Sneep in de Harry Potter-films, de Sheriff van Nottingham in Robin Hood: Prince of Thieves, en Judge Turpin in Sweeney Todd. Met meer zachtaardige rollen in films als Sense and Sensibility en Perfume en komische rollen in bv. Love Actually. Eind jaren negentig maakte Rickman zijn regiedebuut met The Winter Guest (1997). Met The King’s Gardens zat Rickman voor de tweede maal in de regiestoel.

 

Wil jij kan maken op 2 x premièrekaarten van The King’s Gardens? Like dan simpelweg onze Facebook-pagina en stuur daar een privébericht met je gegevens ovv Prijsvraag The King’s Gardens. Uit alle aanmeldingen zullen de gelukkige winnaars worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 25 mei aanstaande. Voor meer informatie over de première kijk je op de site van Pathé!

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.