Prijsvraag Tracers – Beëindigd

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

De spannende actiethriller Tracers komt op 30 april uit in de bioscopen. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Entertainment One Benelux 2×2 vrijkaarten weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt.

tracers_43008737_ps_1_s-high

Titel: Tracers
Regisseur: Daniel Benmayor
Scenario: Matt Johnson, Leslie Bohem, Kevin Lund
T.J. Scott
Cast: Taylor Lautner, Marie Avgeropoulos, Adam Rayner, Rafi Gavron
Speelduur: 94 minuten
Genre: actie, thriller
Te zien vanaf: 30 april in de bioscoop

 
 
 

Verhaal
In Tracers slaat fietskoerier Cam (Taylor Lautner) vanwege een hoge schuld op de vlucht voor de Chinese maffia. Wanneer hij de aantrekkelijke free runner Nikki (Marie Avgeropoulos) tegen het lijf loopt, is er meteen sprake van een klik. Ze introduceert hem aan de sensationele wereld van parkour; een sport waarbij buitengewone snelheid, het verleggen van grenzen en het overwinnen van obstakels centraal staan.

Om kans te maken vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Jo van den Broek & Marlies Schoor!

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaar van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.