Prijsvraag X-Men Apocalypse – Beëindigd

Na het wereldwijde succes van X-Men: Days of Future Past keert regisseur Bryan Singer terug met X-Men: Apocalypse. Wij mogen van deze film mooie prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt.

Titel:
X-Men Apocalypse
Regisseur: Bryan Singer
Scenario:  Bryan Singer, Simon Kinberg, Michael Dougherty, Dan Harris
Cast: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Rose Byrne en Evan Peters, Oscar Isaac, Alexandra Shipp, Sophie Turner, Tye Sheridan, Kodi-Smit McPhee, Ben Hardy, Lana Condor, Olivia Munn
Genre: Actie, avontuur
Speelduur:  132 minuten
Release: Vanaf 19 mei in de bioscoop

Verhaal X-Men Apocalypse

Sinds het ontstaan van de beschaving wordt Apocalypse, de eerste en meest krachtige mutant uit het Marvel-universum, aanbeden als een god. Hij vergaart de krachten van een groot aantal andere mutanten en wordt daarmee onsterfelijk en onoverwinnelijk.

Als Apocalypse na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld. Hij rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid te onderwerpen en een nieuwe wereldorde te creëren waar hij over zal regeren. Met het lot van de aarde aan een zijden draadje, moet Raven (Jennifer Lawrence) met de hulp van Professor X (James McAvoy) een groep jonge X-Men leiden om hun grootste vijand te stoppen en de mensheid van de ondergang te redden.

 

Prijsvraag X-Men Apocalypse

Wij mogen een aantal vrijkaarten, character cards en 80’s Style Headphone’s weggeven. Wil jij kans maken? Kijk dan snel op onze Facebook-pagina wat je hiervoor moet doen! Uit alle aanmeldingen zullen de gelukkige winnaars worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 25 mei aanstaande.

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.