Prime Video deelt trailer voor Sylvester Stallone’s Samaritan

De legendarische Sylvester Stallone verschijnt op Prime Video in de film Samaritan. Stallone’s nieuwste actiethriller verschijnt op 26 augustus 2022. Bekijk hieronder de trailer voor Samaritan.

Samaritan Prime Video

Samaritan 

De dertienjarige Sam Cleary (Javon “Wanna” Walton) vermoedt dat zijn mysterieuze en teruggetrokken buurman Mr. Smith (Sylvester Stallone) eigenlijk een legende is die zich in het volle zicht verborgen houdt. Twintig jaar geleden werd de supersterke buurtwachter van Granite City, Samaritan, dood gemeld na een vurig gevecht in een pakhuis met zijn rivaal, Nemesis. De meesten geloven dat Samaritan in het vuur is omgekomen, maar sommigen in de stad, zoals Sam, hebben hoop dat hij nog leeft. Nu de criminaliteit toeneemt en de stad op de rand van chaos staat, maakt Sam het zijn missie om zijn buurman uit zijn schuilplaats te lokken en de stad van de ondergang te redden.

Sylvester Stallone vertelde:

“I love action films that also have heart. I wanted to be involved with Samaritan because this story has many layers that I think people can relate to. It’s something of a morality tale that is also very exciting to watch. We are thrilled that this will be seen globally on Prime Video where my fans and all audiences can enjoy it together around the world.”

De hoofdrollen worden gespeeld door Sylvester Stallone, Javon “Wanna” Walton, Pilou Asbæk, Dascha Polanco, Moises Arias.

De film is geregisseerd door Julius Avery op basis van een scenario door Bragi F. Schut.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter