Prime Video lanceert trailer voor sci-fi Thriller The Peripheral

Prime Video presenteert de officiële trailer voor de aankomende sci-fi dramaserie The Peripheral, met in de hoofdrollen Chloë Grace Moretz, Jack Reynor, Gary Carr. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van William Gibson. De eerste aflevering gaat exclusief op Prime Video in première op 21 oktober, met wekelijks een nieuwe aflevering op vrijdag tot 9 december 2022.

The Peripheral trailer

Flynne Fisher (Chloe Grace Moretz), haar Marine veteraan broer, Burton (Jack Reynor), en hun stervende moeder wonen in een klein stadje in de Blue Ridge Mountains in 2032. Terwijl de gezondheid van hun moeder verslechtert en de ziektekosten oplopen, verdienen Flynne en Burton extra geld door het spelen van simulaties (“Sims”). De twee broers en zussen delen Burton’s avatar en “wedijveren” om goed betalende klanten door uitdagende spelniveaus te verslaan. Wanneer Burton de kans krijgt om een nieuwe Sim te testen, is het Flynne die uiteindelijk speelt en zich voordoet als haar broer. De Sim speelt zich af in Londen en Flynne moet inbreken in een bedrijf dat bekend staat als het Research Institute om een waardevol geheim te stelen. Wanneer de opdracht fout loopt, begint Flynne te beseffen dat de Sim echter is dan ze zich ooit had kunnen voorstellen. Het Londen dat ze onderzoekt bestaat in de toekomst… het jaar 2099. En wat Flynne heeft ontdekt in het onderzoeksinstituut brengt haar en haar familie in groot gevaar. Er zijn mensen uit de toekomst die Flynne willen gebruiken voor de informatie die ze heeft gestolen… en er zijn anderen die Flynne dood willen. Flynne ontmoet Wilf (Gary Carr) in toekomstig Londen, een man die de oplossing voor het mysterie zou kunnen zijn. Maar eerst, in hun huidige tijd, moeten Flynne en Burton, samen met zijn voormalige militaire elite-eenheid, zich hergroeperen om zichzelf te redden van krachten die hen willen doden – krachten die vanuit de toekomst zijn gestuurd om het vitale geheim dat Flynne heeft gestolen terug te veroveren.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chloë Grace Moretz, Jack Reynor, Gary Carr, Eli Goree, Louis Herthum, JJ Feild, T’Nia Miller, Charlotte Riley, Alexandra Billings, Adelind Horan, Alex Hernandez, Katie Leung, Julian Moore-Cook, Melinda Page Hamilton, Chris Coy, en Austin Rising.

The Peripheral wordt geproduceerd door Amazon Studios en Warner Bros Television, in samenwerking met Kilter Films. Executive producers voor The Peripheral zijn bedenker en showrunner Scott B. Smith (A Simple Plan), regisseur Vincenzo Natali (In the Tall Grass), Greg Plageman (Person of Interest), Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld), Athena Wickham (Westworld), en Steven Hoban (In the Tall Grass).

The Peripheral is vanaf 21 oktober te zien op Amazon Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter