Prime Video maakt The Boys seizoen 3 releasedatum bekend

Amazon Prime Video heeft de releasedatum bekendgemaakt van The Boys seizoen 3. De hitserie keer op 3 juni 2022 terug! Bekijk hieronder de eerste video van The Boys seizoen 3.

De serie geeft op een leuke en rauwe manier een kijk op wat er gebeurt als superhelden – die zo populair zijn als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en zo vereerd worden als goden – hun superkrachten misbruiken in plaats van gebruiken voor de juiste doeleinden. The Boys bevinden zich in een strijd tussen supermachten en machtelozen wanneer ze een heldhaftige zoektocht beginnen om de waarheid over The Seven en Vought – een multi-miljard dollar bedrijf dat verantwoordelijk is voor de superhelden en al hun ‘dirty secrects’ – te achterhalen.

The Boys seizoen 3 releasedatum 

Het verhaal is gebaseerd op de New York Times bestseller ‘The Boys’ van Garth Ennis en Darick Robertson en bedacht door showrunner Eric Kripke (Supernatural). De acht afleveringen van de Amazon Original is een samenwerking van Amazon Studios en Sony Pictures Televisie Studios met Point Grey Pictures, Kripke Enterprises en Original Film.

In de Amazon Studios-serie zijn er rollen voor Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Kapon, Karen Fukuhara en Karl Urban samen met Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford, Nathan Mitchell, Claudia Doumit, Colby Minifie. Ze krijgen gezelschap van Jensen Ackles als de beruchte Soldier Boy en Katia Winter als Little Nina.

In seizoen 3 zijn er ook rollen voor Miles Gaston Villaneuva (Law & Order True Crime) als Supersonic, Sean Patrick Flanery (The Boondock Saints) als Gunpowder, Nick Wechsler (Revenge) als Blue Hawk en Laurie Holden (The Walking Dead) als Crimson Countess.

De serie wordt geproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios in samenwerking met Point Grey Pictures, Kripke Enterprises en Original Film.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter