Prime Video presenteert de officiële trailer en poster voor Nanny

Prime Video presenteert de officiële trailer en poster voor Nanny die vanaf 16 december te zien is op Prime Video. Bekijk de trailer hieronder.

Nanny Prime Video

Nanny op Prime Video

Het is de eerste horrorfilm die de Sundance Film Festival Dramatic Grand Gury Prize heeft gewonnen en pas de tweede keer dat deze eer is toegekend aan een zwarte vrouwelijke regisseur. In de kern is Nanny een genre-overstijgende film die psychologische horror mengt met cultureel relevante kwesties van sociale identiteit, waaronder ras, geslacht en sociaal-economische status. Deze film speelt zich af in New York City en vertelt de ervaringen van een Senegalese immigrante die voor een welgestelde familie werkt. Het verhaal is gebaseerd op Nikyatu Jusu’s jeugd, wiens moeder haar gezin onderhield met huishoudelijk werk. Jusu verwerkte spirituele genre-elementen die haar afkomst tot leven roepen.

Nanny is de beklemmende en prijswinnende debuutfilm van schrijver/regisseur Nikyatu Jusu, met in de hoofdrollen Anna Diop (US), Michelle Monaghan (Mission: Impossible – Fallout), Sinqua Walls (American Soul), Morgan Spector (The Gilded Age), Rose Decker (Mare of Easttown) en Leslie Uggams (Deadpool).

Nanny is vanaf 16 december 2022 te zien op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter