Prime Video presenteert trailer voor Good Night Oppy

Good Night Oppy lanceert op 23 november wereldwijd op Prime Video. Bekijk de trailer hieronder.

Good Night Oppy

Good Night Oppy

Good Night Oppy vertelt het waargebeurde en inspirerende verhaal van Opportunity, een rover die naar Mars werd gestuurd voor een missie van 90 dagen, maar uiteindelijk 15 jaar zou overleven. De film volgt de baanbrekende reis van Opportunity op Mars en de opmerkelijke band tussen een robot en de mens, op miljoenen kilometers afstand.

Good Night Oppy is een documentaire geregisseerd door Ryan White. De productie is in handen van Jessica Hargrave, Darryl Frank, Justin Falvey, Brandon Carroll en Matthew Goldberg.

De film had zijn wereldpremière op het 2022 Telluride Film Festival op 3 september 2022. Het project staat momenteel gepland om te worden uitgebracht in een beperkte release op 4 november 2022 door Amazon Studios, voorafgaand aan streaming op Prime Video op 23 november 2022.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter