Private Eyes seizoen 2 vanaf zaterdag 5 juni op Net5

Vanaf zaterdag 5 juni is Private Eyes seizoen 2 te zien op Net5. Elke week kun je genieten van een dubbele aflevering van de Canadese comedy-dramaserie om half negen. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Private Eyes seizoen 2 op Net5

De voormalig hockey professional Matt Shade besluit zijn leven drastisch te veranderen wanneer hij besluit om samen met de felle privé detective Angie Everett een ijzersterk onderzoeksteam te vormen. Door hun samenwerking wordt Shade gedwongen stil te staan bij wie hij geworden is en wie hij wil zijn. Shade en Angie onderzoeken misdaden in de wereld van de paardenrennen, chique restaurants, de levendige hip-hop scene van Toronto, de schandaalpers en nog veel meer.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jason Priestley en Cindy Sampson. Andere rollen zijn er voor Barry Flatman, Jordyn Negri, Samantha Wan, Ennis Esmer.

Private Eyes is een Canadese detectiveserie van de zender Global. De reeks is geïnspireerd op de gelijknamige roman van G.B. Joyce, gemaakt door Tim Kilby en Shelley Eriksen. De serie ging in première op 26 mei 2016. Seizoen twee (opgesplitst in twee batches van negen afleveringen) en drie werden van 2017 tot 2019 elke zomer in Canada vertoond. Het vierde seizoen ging in première in november 2020. Het vijfde en laatste seizoen gaat in première op 7 juli 2021.

Private Eyes seizoen 2 is vanaf 5 juni te zien op Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter