Producent geeft update over Mamma Mia 3

Mama Mia! producent Judy Craymer heeft een nieuwe update gegeven over Mamma Mia 3, de derde film in wat mogelijk een ​​trilogie van ABBA-georiënteerde films wordt. Tijdens een gesprek met Baz Bamigboye in de Daily Mail, heeft Craymer onthuld dat ze momenteel wacht op een ‘tranche van nieuwe ABBA-nummers’ die ze hoopt te gebruiken in de film. Met een script dat nog steeds ongeschreven is, wordt niet verwacht dat het filmen snel zal beginnen. De opnames zullen op zijn vroegst volgend jaar van start gaan. Craymer onthulde ook een verlangen om sterren Meryl Streep en Cher “Slipping Through My Fingers” te zien zingen, in navolging van Amanda Seyfriend en Streep’s duet in de originele film.

De site meldt verder dat Julie Walters, Lily James, Colin Firth en Cher allemaal graag zouden terugkeren voor een Mamma Mia 3 film, waarbij Craymer beweerde dat er al lang plannen waren voor een trilogie.

Mamma Mia 3

Mamma Mia vertelde het verhaal van Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie’s huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band ‘Donna and the Dynamos’. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna’s verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie wordt je uitgenodigd om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De originele film wist $600 miljoen wereldwijd op te halen. Hoofdrolspelers Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Colin FirthJulie Walters, Dominic Cooper, Stellan Skarsgård zullen allen terugkeren voor de Mama Mia sequel. Nieuwe toevoegingen zijn Lily James, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Jeremy Irvine, Josh Dylan, Hugh Skinner, Andy Garcia en Cher.

Mamma Mia! Here We Go Again bevat wederom liedjes van ABBA, welke nog niet te horen waren in de eerste film.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter