Promo voor The Purge seizoen 2

USA Networks heeft een nieuwe promo vrijgegeven voor The Purge seizoen 2. Bekijk de promo hieronder. Het nieuwe seizoen gat op 15 oktober van start. De serie wordt geproduceerd door Blumhouse Television en Universal Cable Productions.

De serie is gebaseerd op de filmfranchise The Purge en draait om een periode van 12 uur waarin alle misdrijven, inclusief moord, legaal zijn. Gesitueerd in een veranderd Amerika, geregeerd door een totalitaire politieke partij, volgt de serie verschillende ogenschijnlijk niet-verwante personages die in een kleine stad wonen. Terwijl de klok tikt, wordt elk personage gedwongen om rekening te houden met hun verleden terwijl ze ontdekken hoe ver ze zullen gaan om de nacht te overleven.

Hoofdrollen zijn er voor Gabriel Chavarria, Hannah Anderson, Jessica Garza, Lili Simmons, Amanda Warren, Colin Woodell, en Lee Tergesen. Nieuwe rollen zijn er voor Derek Luke, Max Martini, Paola Nuñez en Joel Allen.

The Purge is geschreven en uitvoerend geproduceerd door de filmfranchise bedenker James DeMonaco en geleidt door Jason Blum. Bovendien is het hele team achter de franchise aan boord als executive-producten. Thomas Kelly is uitvoerend producent / showrunner van de serie.