Promo’s House of Cards seizoen 2

Vanaf vandaag is het tweede seizoen van Netflix‘s House of Cards te zien. Hiervoor zijn een drietal nieuwe promo’s van het seizoen vrijgegeven. Bekijk deze hieronder. Aan het einde van het eerste seizoen heeft Francis Underwood (Kevin Spacey) zijn doel bereikt: hij is Vicepresident van de Verenigde Staten. Maar van alle kanten komen nieuwe bedreigingen op.

House of Cards seizoen 2

In het tweede seizoen, continueren Francis (Spacey) en Claire (Robin Wright) Underwood hun genadeloze opmars naar macht, tweijl dreigen van alle kanten komt. Zoe Barnes (Kate Mara) en Francis’s vorige maîtresse, komt stappen dichterbij de waarheid over zijn misdaden. President Walker’s (Michel Gill) miljardair vertrouwenspersoon Raymond Tusk (Gerald McRaney) eist dat Francis zijn politieke gunsten beantwoord of hij zal het vergelden. Claire moet daarnaast om leren gaan met de groeiende spotlight daar het aan haar begint te vreten. De Underwood’s moeten de gevaren zien te overwinnen om niet alles te verliezen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kevin Spacey, Robin Wright, Michael Kelly, Sakina Jaffrey, Sebastian Arcelus, Mahershala Ali, Nathan Darrow, Rachel Brosnahan, Molly Parker, Jayne Atkinson, Jimmi Simpson, Kate Mara, Gerald McRaney, Michel Gill.

De serie is ontwikkeld door Beau Willimon. House of Cards seizoen 2 gaat op 1 februari van start.