Psychologische thriller Chloe vanaf 24 juni op Prime Video

Prime Video kondigt de psychologische thriller Chloe aan, die op 24 juni in première gaat. De trailer kun je hieronder bekijken. In de serie zijn er rollen voor Erin Doherty, Billy Howle, Pippa Bennett-Warner, Jack Farthing, Brandon Micheal Hall en Poppy Gilbert.

Chloe Prime Video

Prime Video film Chloe

Chloe volgt Becky Green (Erin Doherty), die geobsedeerd is door het stalken van haar jeugdvriendin Chloe Fairbourne’s (Poppy Gilbert) perfect opgebouwde aanwezigheid op sociale media. Chloe’s chique leven, aanbiddende echtgenoot en kring van hoog opgeleide vrienden zijn altijd slechts een klik verwijderd. Becky kan het niet laten om in een wereld te snuffelen die zo in schril contrast staat met haar eigen wereld, terwijl ze voor haar moeder zorgt, die aan beginnende dementie lijdt.

Als Chloe plotseling overlijdt, neemt Becky een nieuwe identiteit aan en infiltreert ze in het benijdenswaardige leven van Chloe’s beste vrienden om erachter te komen wat er met haar is gebeurd. Door haar alter-ego Sasha wordt Becky een krachtige, vooruitstrevende heldin; een populaire, goed geïntegreerde “persoon” met een leven – en liefdes – die veel spannender en verslavender zijn dan de ” niemand” die ze als Becky is. De illusie vertroebelt echter al snel en brengt verwarring in de werkelijkheid. Ze ontdekt dat Chloe’s echte leven lang niet zo perfect was als het online werd afgeschilderd. Naarmate Becky dieper betrokken raakt in haar oplichterij en Chloe’s inner circle, loopt ze het risico zichzelf volledig te verliezen in het spel dat ze speelt.

Naast Erin Doherty en Gilbert, spelen Billy Howle (The Serpent) als Elliot, Pippa Bennett-Warner (Gangs of London) als Livia, Jack Farthing (Poldark) als Richard, en Brandon Micheal Hall (Search Party) als Josh in de serie.

Chloe is een coproductie van BBC One, Mam Tor Productions, en Amazon Studios, en is gemaakt in opdracht van Piers Wenger, directeur van BBC Drama, en Charlotte Moore, BBC chief content officer. De serie is gecreëerd, geschreven en geregisseerd door Alice Seabright, die ook als uitvoerend producent fungeert. De serieproducent is Joanna Crow (Giri/Haji) en de tweede blokregisseur is Amanda Boyle (Skins). Uitvoerend producenten zijn Tally Garner (Jonathan Strange & Mr Norrell) en Morven Reid (Pure) voor Mam Tor Productions, en Ben Irving voor de BBC.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter