The Punisher krijgt tweede seizoen van Netflix

Minder dan een maand na de première van de serie, hebben Netflix en Marvel Entertainment aangekondigd dat Marvel’s The Punisher terug zal keren voor een tweede seizoen. Bekijk hieronder de aankondigingsvideo.

The Punisher is een spin-off van het tweede seizoen van Daredevil, waarin Charlie Cox‘ Matt Murdock a.k.a. Daredevil zijn handen vol heeft aan het gewelddadige personage. Frank Castle a.k.a. The Punisher, gespeeld door Jon Bernthal, schuwt geweld namelijk niet en vermoordt iedereen die in zijn ogen fout is.

Frank Castle wordt achtervolgd en opgejaagd na de moord op zijn familie en wordt een burgerwacht in de criminele onderwereld bekend als “the Punisher”, die gericht is op de bestrijding van de criminaliteit op welke wijze dan ook.

Naast Bernthal zijn er in de serie ook een rollen voor Ben BarnesDaniel Webber, Jason R. Moore, Paul Schulze, Jaime Ray Newman en Michael Nathanson.

De reeks is gebaseerd op de gelijknamige superheld van Marvel en werd ontwikkeld door Steve Lightfoot. Op 17 november 2017 ging het eerste seizoen in première op de streamingdienst Netflix.