¿Quién mató a Sara? vanaf 24 maart op Netflix

¿Quién mató a Sara? (in het Engels Who Killed Sara?) is een Mexicaanse reeks, waarin we Álex volgen die ten onrechte in de gevangenis zit voor de moord op zijn zus Sara. Bekijk hieronder de trailer.

¿Quién mató a Sara? op Netflix

Hoofdpersoon Alex is samen met zijn zusje Sara op vakantie met twee vrienden, broers van de rijke Lazcano-familie. Ze bevinden zich op een boot, waarbij Sara via een parasail achter de boot aan vliegt. Wanneer het harnas waarmee ze vast zit dreigt los te raken, probeert Alex de familie over te halen langzamer te gaan varen. De Lazcano-broers varen juist harder. Gevolg? Sara overlijdt en in plaats van de schuld op zich te nemen, zorgen de broers met hulp van hun rijke familie ervoor dat Alex de schuld op zich neemt. Jaren later wordt Alex vervroegd vrijgelaten. Hij zint op wraak.

Quién Mató a Sara? is een Mexicaanse serie gemaakt door José Ignacio Valenzuela. De hoofdrollen worden gespeeld door Manolo Cardona, Ginés García Millán, Carolina MirandaAlejandro Nones, Claudia Ramírez, Eugenio Siller, Juan Carlos Remolina, Ximena Lamadrid, Luis Roberto Guzmán, Leo Deluglio.

Quién Mató a Sara? is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 25 maart 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter