Maak kennis met Rami Malek als Safin in No Time To Die

Is de mysterieuze Safin (Rami Malek) in No Time To Die Bonds grootste vijand ooit? Bekijk hieronder de nieuwe No Time To Die featurette. Daniel Craig keert terug in de iconische rol van James Bond. De film is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of No NationTrue Detective).

Rami Malek als Safin in No Time To Die

Rami Malek zei over zijn rol als Safin in No Time To Die:

“What I really wanted from Safin was to make him unsettling. Thinking of himself as being heroic.” 

Cary Joji Fukunaga voegde toe:

“What he wants, and what he’s willing to do, makes him a very frightening character.” 

In de 25e James Bond-film No Time To Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

In No Time To Die keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Lea Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana De Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Billy Magnussen.

No Time To Die wordt geregisseerd door Cary Joji Fukunaga. Het scenario van de 25ste film in de franchise is geschreven door Neal Purvis en Robert Wade (SpectreSkyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (ContagionThe Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing EveFleabag).

No Time To Die draait vanaf 12 november a.s. in de bioscoop. In 2D, 3D, 4D, IMAX en Dolby Cinema.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter