Rampage 26 april te zien op tv bij Veronica

De film Rampage: Big Meets Bigger met Dwayne Johnson is 26 april 2022 te zien op tv op de zender Veronica. Bekijk hieronder alvast een trailer. In de film heeft de afstandelijke primatoloog Davis Okoye een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt.

Rampage: Big Meets Bigger kijken

Primatoloog Davis Okoye (Dwayne Johnson) is een man die mensen op afstand houdt, maar een onverwoestbare band heeft met George, een ongewoon intelligente zilverrug gorilla waar Okoye al sinds diens geboorte zorg voor draagt. Maar door een ongeautoriseerd experiment dat misgaat verandert deze lieve aap in een woest monster. Het is nog erger: er blijken nog meer op deze manier getransformeerde dieren te zijn, allemaal apexpredatoren. Terwijl deze nieuw gecreëerde monsters zich een weg banen door Noord-Amerika en alles op hun pad verwoesten, gaat Okoye samenwerken met een in diskrediet gebrachte geneticus om een tegengif te maken. Ondertussen moet hij zich door een telkens veranderend slagveld bewegen, om een wereldwijde ramp te voorkomen én om het angstaanjagende wezen dat ooit zijn beste vriend was te redden.

De film is gebaseerd op de video game uit 1986. Carlton Cuse en Ryan Condal poetsen het scenario van Non-Stop-scenarist Ryan Engle op. Naast Johnson zijn er rollen voor Naomie Harris, Malin Akerman, Jake Lacy, Joe Manganiello, Jeffrey Dean Morgan, P.J. Byrne, Marley Shelton, Breanne Hill, Jack Quaid en Matt Gerald.

Rampage wordt geregisseerd door Brad Peyton.

Rampage: Big Meets Bigger is 26 april 2022 te zien op Veronica om 20:30 uur.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter