Ray Liotta als slechterik in teaser Hanna seizoen 3

Er is een nieuwe teaser verschenen voor het derde seizoen van Amazon Prime Serie Hanna. Hierin zien we acteur Ray Liotta als slechterik.

De in 2019 verschenen serie Hanna begint binnenkort aan het derde seizoen. Centraal staat een jonge vrouw genaamd Hanna, die een product van de kwaadaardige organisatie Utrax blijkt te zijn en getraind is om een moordmachine te worden.  Haar doel is nu om deze organisatie te vernietigen, samen met enkele oude vrienden én vijanden.

Een nieuwkomer in dit seizoen van Hanna is Ray Liotta, die de rol van slechterik Gordon Evans op zich neemt. De eerste beelden van zijn personage kun je hieronder bekijken.

Ray Liotta in Hanna seizoen 3

Seizoen drie van Hanna gaat verder met de reis van een buitengewone jonge vrouw, gespeeld door Esmé Creed-Miles, die is gecreëerd door de sinistere organisatie Utrax en getraind om een huurmoordenaar te worden. Hanna (Creed-Miles) probeert nu in het geheim Utrax van binnenuit te vernietigen en zichzelf te bevrijden uit haar greep met de hulp van haar vorige vijand, voormalig CIA-agente Marissa Wiegler (Mireille Enos). Samen hebben ze hooggeplaatste Utrax-agent John Carmichael (Dermot Mulroney) overgehaald om hun missie te helpen, maar haar jonge medemoordenaars Sandy (Áine Rose Daly) en Jules (Gianna Kiehl), en nieuwe vijanden beginnen Hanna’s plot te vermoeden. Terwijl Hanna dichter bij haar doel komt, ontdekt ze niet alleen een wereldveranderende strategie, maar ook de ware kracht achter Utrax die tussen haar en de vrijheid staat.

Hanna is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2011, waarin Saoirse Ronan de titelrol op zich nam. In de serie wordt het personage van Hanna gespeeld door Esme Creed-Miles. Daarnaast zijn er rollen voor Mireille Enos en Yasmin Monet Prince. De eerste twee seizoen van de serie zijn nu via Amazon Prime Video te bekijken.

Ray Liotta

De meeste mensen kennen Ray Liotta waarschijnlijk van misdaadfilm Goodfellas. Daarnaast had hij rollen in films als Cop Land en The Rat Pack. Tevens spreekt hij stemmen in, voor onder andere animatiefilm Bee Movie en documentaire The Making of the Mob.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter