Realityserie Daddy Dave met Dave Roelvink vanaf 3 maart bij Discovery+

Dave Roelvink probeert alle ballen in de lucht te houden als kersverse vader in de realityserie Daddy Dave. 

Samen met vriendin Jazzlyn zien we in de nieuwe realityserie Daddy Dave hoe de kersverse ouders verschillende hindernissen van het ongeoefende ouderschap proberen te overwinnen. Gelukkig staan familie en vrienden immer paraat om bij te springen. Of dit nou is om een flesje te geven of de kleine Dean in slaap te wiegen met een Hazes-nummer. Daddy Dave is vanaf donderdag 3 maart wekelijks te zien op discovery+. Bekijk de trailer hieronder.

Daddy Dave op Discovery+

Dave Roelvink is vader geworden! Met dit nieuws werd eind vorig jaar groot gekopt toen baby Dean werd geboren. Andere nieuwskoppen dan we gewend zijn over de vaak wat rebelse Dave Roelvink. Maar nu is het dan toch écht tijd om zijn wilde haren te verliezen. De stoere en uitgelaten zoon van volkszanger Dries Roelvink, verwisselt een vrij zorgeloos bestaan met DJ-optredens en gym-sessies voor een hectisch leven van een vader vol nieuwe verantwoordelijkheden. Nu moeten de dagelijkse bezigheden gecombineerd worden met het vader zijn en dat vereist soms een knap staaltje ‘jongleren’. Zo zit het werk er na een avondje draaien voor DJ Dave nog niet op en wordt er nu doorgehaald met het geven van flesjes in plaats van in de club…

In de eerste aflevering van Daddy Dave is het meteen zover! De weeën bij Jazzlyn zijn begonnen en met vluchtkoffer en al scheurt Dave zijn vrouwlief naar het ziekenhuis. Eenmaal aangemeld in het ziekenhuis volgen er voor Jazzlyn 36 zware en lange uren. ‘We maken er een lang weekend van, hij lijkt z’n vader wel’ horen we Dave grappend zeggen. Wanneer dan uiteindelijk de bevalling begint, kijkt Dave niet ‘de poort’ in zoals hij dit zelf verwoordt. Dat heeft het stel in samenspraak besloten aangezien ze dit niet bevorderlijk vinden voor de rest van hun liefdesleven. Na drie hele uren persen komt baby Dean gezond en wel ter wereld. Wanneer hij in de armen van zijn kersverse vader wordt gelegd zijn de tranen van geluk niet meer te stoppen.

Realityserie Daddy Dave met Dave Roelvink is vanaf 3 maart te zien op Discovery+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter