Rebecca Ferguson in Men in Black spin-off

Volgens Deadline zal Rebecca Ferguson te zien zijn naast Chris Hemsworth (Avengers: Infinity War) in de aankomende Men In Black spin-off van Sony. Ferguson is nu te zien in Mission: Impossible Fallout en is ook bekend vanwege haar rollen in The Girl on the Train en The Greatest Showman.

Andere rollen in de Men in Black spin-off zijn er voor Chris Hemsworth (Avengers: Infinity War, Thor: Ragnarok), Tessa Thompson (Westworld, Thor: Ragnarok), Emma Thompson (Sense and Sensibility, Howards End), Liam Neeson (Taken serie), Kumail Nanjiani (Silicon Valley, The Big Sick) en Rafe Spall (The Big Short, Jurassic World: Fallen Kingdom). Plotdetails voor de nieuwe Men in Black film zijn schaars, maar de film zou zich in Londen afspelen en gaan over een “nieuwe combinatie” van personages en is meer een ensemblefilm dan een duo zoals de eerste drie films.

De nog titelloze Men in Black film wordt geregisseerd door F. Gary Gray en zal geen rollen hebben voor Will Smith of Tommy Lee Jones, maar zal de rest van de wereld verkennen die te zien was in de originele trilogie. Het scenario is afkomstig van Iron Man schrijvers Art Marcum en Matt Holloway. De vierde Men in Black staat gepland voor 20 juni 2019.