Rebecca Mader van Once Upon a Time bij Heroes Dutch Comic Con

Rebecca Mader zal te gast zijn tijdens Heroes Dutch Comic Con 2018. Mader speelt onder andere The Wicked Witch of the West in Once Upon A Time.

Een leven in Hollywood leek ver weg voor Rebecca, die opgroeide in het Engelse Cambridge. Haar leven veranderde echter toen zij op jonge leeftijd een baan kreeg aangeboden als model in New York. Terwijl ze in het eerste jaar van haar verblijf in New York al pronkte op advertenties van L’Oreal, Colgate en Wella Hair, deed ze ook verschillende audities voor films en televisieseries. Dit resulteerde al snel in rollen in soap series zoals All My Children, One Life to Live en CBS’s Guiding Light. Door deze ervaringen groeide Rebecca’s ambitie om als actrice door te breken.

In 2006 kreeg zij een rol in Justice, een dramaserie van Fox, samen met Victor Garber en Kerr Smith. Mader’s grote doorbraak kwam twee jaar later toen ze in de serie Lost een vaste rol kreeg als ‘Charlotte Lewis’. Hoewel het personage oorspronkelijk Amerikaans zou zijn, overtuigde Mader de producers Damon Lindelof en Carlton Cuse om het karakter Brits te maken. Ook zou haar personage oorspronkelijk “slechts” in 8 afleveringen voorkomen, maar door haar succes groeide dat uit naar 20 afleveringen.

Haar carrière als actrice werd in hoog tempo voortgezet met terugkerende rollen in ABC’s No Ordinary Family van maker Greg Berlanti en Fox’s Fringe. Gedurende deze tijd besteedde ze tijd om haar komische talenten verder te ontwikkelen met fantastische gastrollen in Stella, Friends with Benefits en 30 Rock. Rebecca’s droom om een grote rol in comedy te hebben, werd in 2012 werkelijkheid toen ze Grace Hudson mocht spelen in comedy serie Work It. De show gaf Rebecca de gelegenheid om haar charme en persoonlijkheid te laten zien, wat opviel binnen de entertainmentindustrie van Hollywood.

Rebecca Mader zal te gast zijn tijdens Heroes Dutch Comic Con 2018. Mader speelt onder andere The Wicked Witch of the West in Once Upon A Time.

In de periode 2014 tot 2018 was Rebecca te zien als de Wicked Witch of the West in de hitserie Once Upon A Time. Rebecca woont momenteel in Los Angeles.

Koop je kaarten hier!

Rebecca Mader