Rebecka Martinsson seizoen 2 vanaf 23 juni te zien

Vanaf op 23 juni 2020 verschijnt Rebecka Martinsson seizoen 2 en vanaf 26 juni zal de serie ook te streamen zijn op lumiereseries.com. Deze keer speelt Sacha Zacharias de titelrol.

Rebecka Martinsson seizoen 2

Rebecka Martinsson seizoen 2 speelt zich af in het afgelegen, spectaculaire landschap van Samenland in het noorden van Zweden. De misdaadserie draait om de advocaat Rebecka Martinsson, die ondanks een succesvolle carrière nooit innerlijke vrede heeft gevonden. In het tweede seizoen, waarin Sacha Zacharias de hoofdrol heeft overgenomen van Ida Engvoll, blijft Rebecka’s verleden haar bezighouden en wordt ze nog altijd gekweld door onopgeloste vragen over haar ellendige jeugd. Wat gebeurde er werkelijk toen ze als kind besloot haar vader te verlaten en bij haar oma in te trekken? Tegelijk is ze in haar werk als officier van justitie onorthodox, vasthoudend en zeer effectief. De vier zaken waar ze mee te maken krijgt vragen professioneel en emotioneel alles van haar. Rebecka moet zich onder meer buigen over conflicten in de Samengemeenschap en een nieuwe toevloed van drugs bij de tieners in Kiruna.

De meeslepende misdaadserie Rebecka Martinsson speelt zich af in het afgelegen en spectaculaire Noord-Zweedse landschap en is gebaseerd op vier bestsellers van Åsa Larsson. De hoofdrollen worden gespeeld door Sacha Zacharias, Eva Melander, Thomas Oredsson, Ardalan Esmaili, Jakob Öhrman, Samuel Fröler en Gunilla Röhr.

Rebecka Martinsson ging in maart 2017 in première en komt oorspronkelijk van het Zweedse netwerk TV4.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter