Red-band trailer The Do-Over met Adam Sandler

Red-band trailer The Do-Over met Adam SandlerNetflix heeft de red-band trailer van The Do-Over vrijgegeven. Deze kan je hieronder bekijken. Het is de tweede Netflix-film die Adam Sandler met hen maakt, twee jaar geleden werd bekend dat hij er in totaal vier zou doen. De eerste was The Ridiculous 6.

[youtube wXvGj_9LNsw]

Charlie is een bankmanager in een supermarkt en op het moment is hij verre van blij met zijn leven. Tijdens een schoolreünie komt hij weer in contact met Max (Sandler), die beweert een FBI agent te zijn. Om hun levens op te frissen vertrekken de twee op reis met de bedoeling veel lol te maken. Maar op een nacht zet Max hun dood in scène, zodat ze opnieuw kunnen beginnen. De identiteiten die ze echter aannemen zijn van levensgevaarlijke mensen.

De Netflix-komedie werd geregisseerd door Steven Brill en Kevin Barnett & Chris Pappas schreven het scenario. Naast Sandler zijn er ook rollen voor David Spade, Paula Patton, Natasha Leggero, Luis Guzmán en Nick Swardson. The Do-Over is vanaf 27 mei zien.