Red band trailer Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri 20th Century Fox heeft de red band trailer vrijgegeven voor Three Billboards Outside Ebbing, Missouri van regisseur Martin McDonagh (In Bruges, Seven Psychopaths). Bekijk deze hieronder. In de hoofdrol van het drama zien we Frances McDormand (Fargo).

[youtube Jit3YhGx5pU]

Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben, maakt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat op drie billboards, die weggebruikers naar haar stadje leiden, een controversiële boodschap maken gericht aan William Willoughby, de sheriff van de stad. Als zijn hulpsheriff Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildrid en Ebbings wetshandhavers alleen maar verergerd.

Naast McDormand zijn er in de film ook rollen voor Woody Harrelson, Sam RockwellPeter DinklageAbbie Cornish en John HawkesThree Billboards Outside Ebbing, Missouri draait vanaf 11 januari 2018 in de Nederlandse bioscoop.