Red Band trailer voor 22 Jump Street

Sony Pictures heeft de Red Band trailer voor 22 Jump Street vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken. De agenten Jenko en Schmidt gaan voor hun nieuwe zaak undercover bij een universiteit op zoek naar de nieuwe drugssensatie WHYPHY. Terug in de schoolbanken proberen ze door het opbouwen van vriendschappen dichter bij de dealer te komen.

Nadat ze hun weg door de middelbare school hebben gevonden, vinden er grote veranderingen plaats voor officieren Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) als ze dit keer undercover gaan op een plaatselijk college. Maar wanneer Jenko zijn verwante ziel tegenkomt in het footballteam en Schmidt infiltreert bij de kunstclub, beginnen ze hun partnerschap in twijfel te trekken. Het is aan hen de taak om niet alleen de zaak op te lossen, maar ook om beproevingen te doorstaan die zullen aantonen of ze een ‘volwassen’ relatie kunnen aangaan. Als de twee adolescenten kunnen uitgroeien tot ‘echte’ mannen, zou deze studententijd misschien wel het beste kunnen zijn dat hen ooit is overkomen.

De cast bestaat uit namen als Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare, Wyatt Russell, Ice Cube.

22 Jump Street is geregisseerd door Phil Lord en Christopher Miller. De film is geschreven door Michael Bacall, Oren Uziel, en Rodney Rothman. Het is het vervolg op 21 Jump Street uit 2012, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie.

De film is te zien vanaf 13 juni 2014.